Kapcsolat

DELAP Bolt - Planéta Kft.   1202 Budapest XX. ker., Nagykőrösi út 193.

Mobil: +36-30-300.5900 

  NON-STOP hívható

E-mail: info@delapbolt.hu 

Hétfő - Péntek: 10.00 - 17.00

Szombat: 10.00 - 13.00

Vasárnap: zárva

TARTUNK KÉSZLETET!

Tisztelt Ügyfelek!

2024.03.13.-án technikai okok miatt zárva tartunk!


Megosztás

Elállás/Felmondás joga

ELÁLLÁS, FELMODÁS JOGA

Minden esetben a 45/2014. (II.26) Kormányrendelet iránymutatásai alapján.

A Megrendelő a megrendelt áru átvételétől számított 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a vásárlástól, ez esetben azonban köteles az eredeti csomagolásban, sérülésmentes állapotban azt a Szállítónak (Planéta Kft.-nek) visszaszolgáltatni és az ezzel kapcsolatosan felmerülő költségeket viselni. A használatlan állapotban való visszaszolgáltatás kötelezettsége nem terjed ki arra az esetre, ha a Megrendelő hibás teljesítés miatt áll el a szerződéstől.

Minden Vevőnek a vásárlástól számított 14 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

Minden olyan termékre vonatkozik az elállás joga, amely gyári, minden termékelemet, csomagolást tartalmazó csomagban érkezik vissza cégünkhöz. Az elállási jog igénybevételét minden esetben személyesen üzleteinkben, vagy e-mail formájában be kell jelenteni az info@delapbolt.hu e-mail címen, a Megrendelő adatainak feltüntetésével, a megrendelés és visszaigazolás időpontjának megjelölésével.

Az elállási jog alkalmazásakor, a visszajutatott termék ellenértékét legkésőbb 14 napon belül visszafizetjük átutalással.

A Szállító (Planéta Kft.) a termék nem rendeltetésszerű használatából keletkezett károk megtérítését követelheti (pl. tárolás), amelyet jogosult beszámítás útján rendezni a visszafizetendő vételár erejéig - azonban az ezt meghaladó kárát is jogosult érvényesíteni.

Amennyiben Megrendelő a terméket hiányosan, vagy nem rendeltetésszerű használat miatt (pl. tárolás) sérülten juttatja vissza a Szállítóhoz (Planéta Kft.), a Szállító (Planéta Kft.) a visszavásárlásra nem köteles.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Szállítótól (Planéta Kft.) vásárolt termékeket kizárólag számlával együtt áll módunkban visszavásárolni, illetve cserélni.

EGYÉB ELÁLLÁSSAL KAPCSOLATOS RENDELKEZÉSEK:

A Megrendelő nem gyakorolhatja elállási jogát, amennyiben a felek eltérő megállapodása hiányában:

- a szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében (pl. házhozszállítás), ha az elállási határidő lejárta előtt a Szállító (Planéta Kft.a teljesítést a Megrendelő beleegyezésével megkezdte;

- olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;

- olyan termék értékesítése esetében, amely a Megrendelő személyéhez kötött, illetve amelyet a Megrendelő utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (pl. egyedileg választott szinkombináció esetén), vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza.